Doorgaan naar de inhoud

Oud-Finlands Premier Sanna Marin keynote spreker op Regio Zwolle Congres 2024

Met grote trots kondigt het Regio Zwolle Congres aan dat de voormalige premier van Finland, Sanna Marin, de keynote spreker zal zijn tijdens de editie van 2024. Het ondernemers event van Regio Zwolle vindt plaats op donderdag 12 december en belooft weer een inspirerende en leerzame dag te worden.
Sanna Marin, bekend als de op een na jongste premier ter wereld ooit, heeft wereldwijd lof ontvangen voor haar voortreffelijke crisismanagement tijdens de coronapandemie. Haar leiderschap kenmerkt zich door ambitie en daadkracht, vooral op het gebied van klimaatbeleid. Daarnaast heeft ze belangrijke stappen gezet rondom gelijkheid en inclusiviteit, thema’s die steeds relevanter worden in onze snel veranderende samenleving.

Wat kan Regio Zwolle leren van de oud-premier van het gelukkigste volk ter wereld? Dit fascinerende vraagstuk wordt verkend door Rick Nieman, de dagvoorzitter van deze editie, in een diepgaand gesprek met Sanna Marin. Het belooft een unieke gelegenheid te worden om inzichten en inspiratie op te doen van een van de meest invloedrijke leiders van deze tijd.

Eelko van Drongelen, partner van het congres en mede-eigenaar van Blue Flamingos, deelt zijn enthousiasme: “Het is een eer om Sanna Marin als keynote spreker te verwelkomen. Haar visie en leiderschap zullen zonder twijfel waardevolle lessen en inspiratie bieden voor iedereen die betrokken is bij de toekomst van Regio Zwolle.”

Erwin van Dalfsen, voorzitter van het Regio Zwolle Congres, licht de keuze voor Sanna Marin toe: “Samen met onze partners hebben we tijdens de partnerlunch een top 3 van sprekers samengesteld. Sprekers waarvan we op voorhand dachten, als wij deze spreker naar Zwolle zouden kunnen halen zou dat fantastisch zijn. We zijn erg trots om Sanna Marin te verwelkomen. Sanna Marin was de eerste keuze van de organisatie en van de partners. Hiermee geven we invulling aan onze wens om continu te blijven vernieuwen om zo de partners en bezoekers te boeien én binden aan het Regio Zwolle Congres”.

Het Regio Zwolle Congres biedt een platform voor kennisdeling en netwerkvorming, waarbij toonaangevende sprekers en experts samenkomen om de regio te versterken. Aanmelden voor het congres gaat via de partners van het Regio Zwolle Congres 2024, de uitnodigingen zullen in het najaar verspreid worden.

Blijf op de hoogte

De laatste ontwikkelingen over het Regio Zwolle Congres vind je op onze social kanalen!