Doorgaan naar de inhoud

Nieuwe groep ondernemers aan het roer van het Regio Zwolle Congres

Tijdens het Regio Zwolle Congres – een initiatief van ondernemers – werd de verbinding gelegd tussen ondernemers, overheid, onderwijs en onderzoek. In de laatste jaren, voor de coronacrisis, was de vaste locatie theater de Spiegel in Zwolle uitverkocht met meer dan 900 bezoekers. De ondernemersborrel na afloop werd gewaardeerd als een uitgelezen moment om te ontmoeten.

Het bestuur van het Regio Zwolle Congres heeft na afloop van de 10e editie, op 9 december 2021, laten weten dat zij ermee gingen stoppen. Zij hebben ondernemers uit de Regio uitgenodigd om het initiatief te nemen om een volgend Regio Zwolle Congres te organiseren en daarmee het stokje van hen over te nemen.

Voormalig bestuursleden v.l.n.r.: Paula Buit, Marriël van der Most, Ronald Knoll, Marnix van Daal, Kornelis Wetsema en Jasper Vrieling.

Het bestuur heeft aangegeven verheugd te zijn dat een nieuwe groep ondernemers het stokje van hen wil overnemen. Huidig voorzitter Marnix van Daal: ‘Wij ondersteunen het initiatief van harte en zijn erg blij dat deze ondernemers dit regionale congres willen voortzetten. Zo houden we een gewaardeerde plek waar ondernemers uit de regio met elkaar verbonden worden’. De Stichting Regio Zwolle Congres wordt door het bestuur aan de nieuwe groep ondernemers overgedragen.

Op 8 december 2022 zal het nieuwe bestuur het 11e Regio Zwolle Congres organiseren op de voor iedereen bekende locatie het theater De Spiegel in Zwolle.

Het bestuur van de Stichting Metropool Regio Zwolle en Stichting Regio Zwolle Congres bestond tot en met de overdracht uit Marnix van Daal (advocaat en partner bij Dommerholt Advocaten), Ronald Knoll (partner bij Raeth), Jasper Vrieling (commercieel directeur bij Vrieling Adviesgroep), Kornelis Wetsema (mede-initiatiefnemer van Het Grootste Kennisfestival van Nederland), Marriël van der Most (directeur Koninklijke Van der Most) en Paula Buit (eigenaar van Forflux).

Blijf op de hoogte

De laatste ontwikkelingen over het Regio Zwolle Congres vind je op onze social kanalen!