Doorgaan naar de inhoud

Eline Roo nieuw bestuurslid Regio Zwolle Congres

Wij zijn verheugt aan te kondigen dat Eline Roo het nieuwe bestuurslid is van Stichting Regio Zwolle congres. Özgür Çolak heeft begin dit jaar helaas te kennen gegeven het bestuur te willen verlaten. Dat vinden we jammer. We willen Özgur dan ook via deze weg bedanken voor haar inzet de afgelopen jaren.

Voorzitter Erwin van Dalfsen: “Het is fijn dat Eline per direct het bestuur wil komen versterken. Regionale betrokkenheid is een speerpunt van het Regio Zwolle Congres. Daar hebben we in het bestuur nog een stap te zetten. Met Eline maken we daar een mooie stap.”


Eline Roo

Eline Roo is 32 jaar en woont samen met haar vriend in Meppel. Oorspronkelijk komt zij uit IJhorst, maar na een aantal omzwervingen door heel Nederland is zij vijf jaar geleden in Meppel neergestreken. Dit kwam doordat zij aan de slag ging bij het prachtige familiebedrijf Rollecate. Rollecate ontwikkelt, produceert en monteert ramen, deuren en gevels en doet dit al 70 jaar! Van prachtige villa’s tot imposante hoogbouw, alles is mogelijk bij Rollecate.
Binnen Rollecate is zij werkzaam als Commercieel Manager Business Developer. Duurzaamheid, innovatie en ketensamenwerking zijn enkele van de onderwerpen waar Eline zich mee bezighoud. Met deze thema’s wil Rollecate verantwoordelijkheid nemen in de verduurzaming binnen de bouwketen, zodat we bouwen aan een toekomst voor de volgende generatie.

Eline de Roo: “In de regio is veel ondernemerschap te vinden. Wat deze regio uniek maakt, is de hoge dichtheid van familiebedrijven. Dit is iets wat we moeten koesteren en versterken. Het Regio Zwolle Congres is een geweldig evenement dat dit onderstreept. Het evenement brengt verschillende organisaties bij elkaar: van ondernemers tot wethouders, van onderwijsinstellingen tot financiële instituten. We hebben elkaar allemaal nodig om de aantrekkelijkheid van de regio te versterken en dat is iets waar ik mij graag hard voor maak. Ik heb er onwijs veel zin in en kijk er erg naar uit om onderdeel te zijn van dit evenement.”

Blijf op de hoogte

De laatste ontwikkelingen over het Regio Zwolle Congres vind je op onze social kanalen!